شیشه ساختمانی چیست

شیشه ساختمانی در بخش های مختلف ساختمان مانند درب و پنجره و سایر بخش ها در دکوراسیون داخلی مانند نرده، پله، بالکن و پارتیشن ها برای جداسازی و نما نیز از شیشه ها استفاده می شود. شیشه ساختمانی گاهی در سقف یا کف نیز به کار می رود و دلیل به کار گیری آن کاهش بارهای سقف و کف است. در برخی موارد نیز برای این است که نور را بین طبقات به حرکت درآورند که شیشه بهترین راه حل است. حرکت روی یک کف شیشه ای با محاسبات و اجرای صحیح حس هیجان فوق العاده ایجاد می کند و فضا را از قالب های تکراری خارج می کند. این روزها شیشه های ساختمانی را با تکنیک های ایمن سازی و لمینت کردن کاربردی تر می کنند به طوری که شیشه ها ایمن و بادوام و شفاف و مقاوم در مقابل ضربات و فشارها تولید می شود.

فروش شیشه ساختمانی

فروش شیشه ساختمانی با انتخاب نوع مورد نیاز و کاربری های مختلفی انجام می شود که شامل ویژگی هایی مانند عایق صوتی، عایق حرارتی، نما و زیبایی بصری، استحکام، امنیت و … است. استفاده از مات کننده شیشه در انواع شیشه مات کن ساده و شیشه مات کن رنگی می تواند ایده ای کاربردی و دکوراتیو باشد که در فروش شیشه ساختمانی در نظر گرفته می شود. فروش شیشه ساختمانی شامل انواع شیشه برای نیازهای مختلف و کاربری های متفاوت به شکل شیشه های دو جداره، عایق در برابر صدا، خاک، انتقال سرما و گرما می باشد. فروش و نصب شیشه ساختمانی در مکانی که احتمال شکستن و فرو ریختن شیشه باشد، باید با توجه به ویژگی خاص و امنیت آن باشد و از شیشه مسطح استفاده می شود.
شیشه ساختمانی

انواع شیشه ساختمانی

انواع شیشه ساختمانی شامل دسته بندی هایی ازجمله شیشه تخت، شیشه سکوریت، شیشه خم، شیشه لمینت یا ضد گلوله یا ایمنی و شیشه دوجداره است. شیشه کار شده در انواع شیشه ساختمانی را نیز می توان به چند دسته ازجمله شیشه رنگی، شیشه ساده یا مشجر و شیشه با ضخامت های متفاوت ( از 3میلی متر تا 20 میلی متر) تقسیم کرد. شیشه تخت یا فلوت از انواع شیشه ساختمانی است و به دلیل روش تولید خاصی که دارد، بدون موج و خمیدگی است و در ساخت درب و پنجره کاربرد فراوانی دارد. انواع شیشه ساختمانی شامل شیشه های نشکن، ایمنی، مسلح، تنیده، لایه دار، باسیم، بازتابنده رنگی، بازتابنده پوشش دار آینه ای، عایق گرما، عایق آتش وعایق صدا هم می شود.

کاربرد شیشه ساختمانی

کاربرد شیشه ساختمانی برای فضای کوچک مناسب است، دیوارهای شیشه ای بهترین گزینه برای بزرگتر جلوه دادن و جایگزینی مناسب برای دیوارهای قطور و جاگیر هستند. پارتیشن شیشه ای نه تنها کاربرد شیشه ساختمانی برای فضاهای مختلف به ویژه جداسازی و نظم بخشی در دکوراسیون داخلی را موجب می شود، هزینه کمتر و سرعت اجرای بالاتری هم دارد. یکی دیگر از کاربردهای شیشه ساختمانی به کارگیری انواع شیشه دوجداره به عنوان عایق صوتی خوب است که به مزیت بزرگتر نشان دادن فضا نیز اضافه می شود. کاربرد شیشه ساختمانی در حمام و سرویس بهداشتی نیز موجب زیبایی بیشتر و فضای مدرن در دکوراسیون داخلی شده و فضای کوچک را بهینه تر می کند.

قیمت شیشه ساختمانی

قیمت شیشه ساختمانی با توجه به نوع آن، بازه وسیعی دارد. در انتخاب نوع شیشه باید به فضا و متراژ مورد نظر، کاربی شیشه و نیازتان دقت کرده و انتخاب درست و مناسبی داشته باشید. در صورت تغییر قیمت کارخانه های تامین کننده قیمت شیشه ساختمانی تغییر خواهد کرد، به طور کلی عوامل موثر در تعیین قیمت شیشه شامل ضخامت شیشه و نوع جنس شیشه می شود. قیمت شیشه ساختمانی براساس اینکه چه نوعی باشند و چه کاربری هایی دارند متفاوت است مثلا شیشه های تکجداره که برای روشنایی بین اتاق ها، گلخانه، رومیزی ها، میز ناهارخوری و کمدها مورد استفاده قرار می گیرند ارزان ترند. قیمت شیشه ساختمانی دوجداره که عایق بسیار مناسب صوتی و حرارتی هستند و از دو لایه شیشه تشکیل شده و تاثیر زیادی در بهینه سازی مصرف انرژی دارند کمی گران تر هستند.
قیمت شیشه ساختمانی

شیشه 4 میل ساختمانی

شیشه 4 میل ساختمانی یکی از پرکاربردترین شیشه های ساختمانی است و به علت ضخامت متعادل در بیشتر فضاهای ساختمان به کاربرده می شود. همان طور که می دانید در یک ساختمان بعضی نقاط به شیشه های قطور و ایمن نیاز است و برخی فضاهای دیگر نیاز به ضخامت زیادی ندارد. گاهی از شیشه 4 میل ساختمانی برای تولید محصولات دیگر شیشه نیز استفاده می شود. شیشه 4 میل ساختمانی انواع مختلفی دارد که هر کدام معیارهای خاصی دارند و برای کاربری های متفاوت استفاده می شوند. شیشه 4 میل ساختمانی کاربردهای فراوانی دارد به طور مثال از شیشه 4 میل در تولید پنجره های دوجداره و شیشه سکوریت استفاده می شود. از ضخامت شیشه 4 میل ساختمانی با هر مدلی می توان در هر مکانی استفاده کرد، همین امر باعث شده تا دست معمارها برای استفاده شیشه در نقاط مختلف ساختمان باز باشد.

شیشه ساختمانی رفلکس

شیشه ساختمانی رفلکس معمولا در نمای خارجی ساختمان نور خارجی را بازتاب داده و نفوذ نور خورشید به ساختمان را کاهش می دهد و همچنین حالت آینه ای ایجاد می کند. شیشه ساختمانی رفلکس برای نمای ساختمان ها کارربرد دارد، این نوع شیشه از سمت داخل مانند شیشه های معمولی عمل کرده و خاصیت بازتاب دهنگی و آینه ای ندارد، این ویژگی در شب برعکس می شود. در شیشه ساختمانی رفلکس پوشش بازتاب کننده نور روی سطح شیشه قرار دارد و وقتی از بیرون به این شیشه ها نگاه می کنیم تصویری از محیط اطراف را روی آنها می بینیم و داخل ساختمان قابل دیدن نیست ولی از داخل ساختمان به راحتی محیط بیرون دیده می شود. بر اساس رنگ شیشه ساختمان رفلکس میزان بازتاب و عبور دادن نور متفاوت است، معمولا در ساختمان های بلند از شیشه رفلکس آبی استفاده می شود.
شیشه رفلکس

شیشه ساختمانی در تهران

شیشه ساختمانی در تهران برای مصرف های گوناگونی مانند شیشه مسطح در آسانسورها و کارگاه ها استفاده کرد.اگر جایی در ساختمان بخواهید شیشه به کار ببرید که از دید پنهان باشد، می توانید از شیشه های مشجر استفاده کنید. با استفاده از کاربردهای شیشه ساختمانی در تهران مثل شیشه های خم، می توان دکوراسیون بسیار شیک و لوکس در ساختمان ایجاد کرد. شیشه ها به دلیل داشتن انواع مختلف و رنگ های متنوع این امکان را به شما می ‌دهند که به راحتی شیشه مورد نظر خود را انتخاب و خریداری کنید. در میان انواع شیشه ساختمانی در تهران با توجه به کارآیی لازم آن، نوع و قیمت شیشه برای فضاهای مختلف می توان بهترین انتخاب را داشت.

شیشه نشکن ساختمانی

شیشه نشکن ساختمانی شامل دو یا چند لایه شیشه است که به وسیله ورقه هایی از نایلون شفاف تحت حرارات و فشار به هم متصل می شود. بعضی از انواع شیشه های طلق دار همان شیشه نشکن ساختمانی محسوب می شوند که به عنوان عایق صوتی، جاذب حرارت، کاهنده شفافیت و شیشه ایمنی به کار برده می شوند. وقتی شیشه نشکن ساختمانی بشکند، خاصیت کشسانی نایلون، مانع از پخش و پراکندگی ذرات شیشه شده و کاربردهای این نوع شیشه ها در ویترین مغازه هایی که اشیای گران قیمت می فروشند است. این شیشه نشکن ساختمانی به دلیل چند لایه بودن از انتقال سر و صدا و انرژی فرابنفش جلوگیری می کند و به شیشه ضد گلوله نیز معروف است.
شیشه نشکن ساختمانی

شیشه ساختمانی ساده

شیشه ساختمانی ساده و سکوریت را در پنجره ها می بینیم که دارای طرح ها و مدل های مختلف با قیمت های متغیر توسط تولید کنندگان مطرح و معتبر عرضه می شوند. پنجره خانه ها با شیشه ساختمانی ساده به صورت فلزی و پروفیلی ساخته می شود که به شیشه های دوجداره و سه جداره معروف هستند و قیمت هر شیشه مصرفی برای پنجره با توجه به حجم، ابعاد، ضخامت و نوع شیشه مشخص می شود. شیشه ساختمانی ساده به دلیل پرمصرف بودن و کاربرد فراوانی که دارد تولید انبوه داشته و از قیمت بسیار مناسب و ارزانی برخوردار است. با وجود ورود انواع شیشه های جدید به بازار، هنوز هم بسیاری از افراد از شیشه ساختمانی ساده در ساختمان های خود استفاده می کنند. قیمت شیشه ساختمانی ساده نسبت به دیگر شیشه ها مانند شیشه لمینت پایین تر است و همین تفاوت قیمت یکی از دلایل تمایل مردم برای به کار بردن شیشه های ساده و معمولی است. با شیشه ساختمانی ساده طراحان می توانند علاوه بر استفاده کردن از نور عبور داده شده از شیشه، برای تامین نور فضا، از آن به عنوان یک جدا کننده فضا و تفکیک کننده نیز استفاده می کنند.

شیشه 6 میل ساختمانی

شیشه 6 میل ساختمانی یکی از محصولات شیشه است که با تولید انبوه روانه بازار می شود و در انواع فلوت و کریستال تولید و عرضه می شود. شیشه 6 میل ساختمانی برای تولید محصولات دیگر شیشه مانند شیشه رنگی و مدل های دیگر که کاربری های خاص در فضاهای مختلف ساختمان دارند، استفاده می شود. مواد اولیه تولید شیشه سیلیس، سنگ آهک، کربنات دو سو است ولی از خیلی عناصر دیگر هم می توان شیشه 6 میل ساختمانی تولید کرد. موارد به کارگیری شیشه 6 میل ساختمانی برای شیشه رو میزی، پنجره های آهنی تک جداره، درب آهنی تک جداره، درب های سنتی و مدرن، پنجره دوجداره، دیوارپوش های رنگی و نمای ساختمان است.

شیشه دو جداره و سه جداره

اینگونه شیشه ها معمولاً با نام پنجره دو جداره یا شیشه دو جداره یا پنجره سه جداره شناخته می‌شوند. این پنجره‌ها از نظر انتقال حرارت نسبت به نمونه‌های سنتی (پنجره‌های فلزی) عایق‌تر هستند.پنجره‌های عایق دو یا سه قاب شیشه‌ای هستند که بوسیله هوا یا گازآرگون برای کاهش انتقال حرارت جدا شده‌اند.هدف از ساختن چنین پنجره هایی قطع ارتباط محیط داخلی و خارجی و تبادل حرارت و برودت این دو محیط است.

اساس شیشه دو جداره بر مبنای ایجاد یک فضای خالی پر از هوای خشک و یا استفاده از یک گاز بی اثر مانند گاز آرگون بین دو صفحه شیشه ای است. به همین دلیل هدایت گرما و یا سرما بین جداره دو شیشه کاهش یافته و از انتقال گرما یا برودت و همچنین صدا از طریق پنجره بین دو محیط داخل و خارج به نحو چشمگیری کاسته می شود.

پنجره‌های دارای دو یا چند جداره استاندارد، از اتصال دو یا چند شیشه که به طور موازی در مقابل یکدیگر برای روی یک چهارچوب پروفیل آلومینیومی قرارگرفته‌اند، تشکیل شده است.در ابتدا جام‌های شیشه به وسیله دستگاه حمل بر روی رکهای دستگاه حمل اتوماتیک قرار گرفته و به تعدادی که اپراتور مشخص می‌کند به میز برش اتوماتیک انتقال می‌یابد.سپس اندازه شیشه‌های مورد نظر توسط نرم‌افزار بهینه‌سازی جهت به حداقل رساندن ضایعات توسط دستگاه طراحی و سپس برش داده می‌شود.شیشه‌ها پس از جداسازی به خط تولید شیشه دو جداره منتقل می‌شود. ابتدا شیشه‌ها با آب سختی‌گیری شده به طور کامل شسته شده و پس از کنترل کیفی به مرحله بعدی منتقل می‌گردد.

برای اطلاع از آخرین قیمت شیشه ساختمانی همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تلفن : 02155625886

تلفن همراه : 09121437658 – 09122066221

شیشه دو جداره